4Botosani - Blog Pentru Botosani - Pentru Botosaneni

Lista provizorie cu bloguri din Botosani

sâmbătă, 26 iunie 2010

Propuneri

1.Schimbare Tema Blog
2.Sa fac un logo specific pentru 4Botosani eventual cel de pe viatainbotosani si vreau sa il imprim pe un tricou !!
3.Sa vedem un domeniu pentru blog.
4.Sa reinoim imaginile din Botosani de pe blog
5.Sa scoatem listele alea uriase din dreapta de pe blog
6.Sa punem maxim 5 postari pe pagina pentru ca se incarca foarte greu
7.Sa scoatem din minibannerle alea de jos cu indexarile si sa lasam cateva mai importante alineate frumos toate in rand.
8.Sa ma ocup de un post de Radio pentru Botosani ( Adic Radio Pentru Botosani 4BT) eventual si de postul TV.
9.Sa cautam niste Sponsori
10.Sa facem si un Blogmeet vara aceasta !
11.Sa facem POZA ZILEI din Botosani!

3 comentarii:

  1. 1. Da cred ca e timpul sa modificam tema daca are cineva propuneri sa spuna.

    2. Este o ideie buna, ma gandeam sa fac si eu un fel de logo dar nu am mai apucat. :D oricu tre sa ne facem alte bannere in care sa includem si noutatile.

    3. Despre un domeniu nu stiu ce sa spun ... inca sunt de parere ca e cam prematur dar sa vedem cum mere lucrurile. ;)

    4. Sa reinoim... probabil te gandesti sa facem un fel de album cu imagini din Botosani... cel putin unul cu poze mai recente. O alta solutie la care m-am gandit eu este ca blogul Viata in Botosani sa fie locul unde sa punem poze sau filme din Botosani dar vom venea cum le vom grupa daca nu am putea sa le facem separat.

    5. da stiu ... initial acele liste au avut rolul lor si anume de a fi la curent cu ce se mai scrie de bloggeri din Botosani. Deja am terminat de mutat lista provizorie aci unde va si ramane pentru a putea fi la curent cu ultimile articole si am simpplificat acolo modul de afisare insa cred dupa adoptarea noii teme vom renunta complet la aparitia ei pe 4Botosani unde va ramane doar bloggurile partenere sau cu care avem schimb de link-uri.

    6 + 7 + 11 de acord! ;) insa in cazul in care vom opta pt un domniu va trebui reinscris iarasi in acele cataloage.

    8. Cred ca radio ai putea combina cu tv acu depinde de tine cum preferi. Initial 4BotosaniTV a aparut pentru a avea un loc cu toate filmuletele din arhiva 4Botosani care apar majoritatea si pe contul de youtube.

    9 + 10 Da am putea incerca sa gasim niste sponsori sau mai corect zis sa incercam sa facem niste parteneriate. Despre Blogmeet cred ca se va intampla la sfarsitul acestei veri totul depinzand de felul in care merge treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pagina 4Bt se incarca ingrozitor de greu, pana si eu imi pierd rabdarea, in mod normal n-as mai intra a doua oara. Acest aspect trebuie schimbat chiar astazi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e prematur pentru domeniu; gandeste-te ca in momentul in care veti face schimbarea (ca oricum la un moment dat o veti face) se pierde cel putin din jumatate din munca de promovare de pana atunci... si cu cat munciti mai mult, cu atat se pierde mai mult, nu e pacat? :P

    RăspundețiȘtergere